La pas prin România

Daniel Buzdugan: Vama Buzăului cred că de fapt este Vama Raiului

Daniel Buzdugan s-a declarat îndrăgostit de Vama Buzăului.  Omul de radio a rămas surprins de faptul că zona nu este atât de aglomerată ca alte zone superbe ale României.

”Suna ciudat, dar Vama Buzăului este un loc fermecat din județul Brașov. E o zonă foarte aerisită și neaglomerată. Sunt multe zone faine în România, dar sunt super aglomerate: pensiune lângă pensiune , culori diferite diferențe de stil și de etaje, fiecare pensiune cu muzica și cu mirosurile ei, știți voi…
Aici este o liniste de rai iar ochiul nu întâlnește in cale ca obstacole decât crestele munților , pădurile nesfărșite, eventual niște punctulețe albe albe în miscare (oițele de la stânele din zonă) și albastrul acela infinit al unei zile de vară.
Cred că frumosul cuvânt românesc TIHNĂ a fost inventat fix pentru acest loc.
Oamenii de aici au niște grădini și case tare îngrijite și frumoase , nimic opulent, totul de un bun gust aparte! Cinste lor!
Dacă veniti in zonâ sa nu ratați rezervația de zimbri și Cascada Urlatoarea din Vama Buzăului!
Nu mă așteptasem să găsesc o așa o minune de loc, sunt multe locuri frumoase dar putine locuri care-ti intre din prima la inimă!
Vama Buzăului cred că de fapt este Vama Raiului , dar Dumnezeu în smerenia lui nevrând să se dea de gol sau să se laude a disimulat și aia i-a zis așa : VAMA BUZĂULUI!” a declarat pe pagina sa de Facebook Daniel Buzdugan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *