Cazare

„Camere la munte”, un nou concept dezvoltat în Vama Buzăului

„Camere la munte” este un concept creat în Vama Buzăului care va permite locuitorilor comunei să  închirieze în scop turistic, maxim 5 camere din gospodăria proprie.

„Suntem comuna cu cele mai multe puncte GASTRO LOCAL acreditate din întreaga Românie, putem să devenim comuna de la munte cu cele mai multe camere de închiriat, să fim un exemplu de bună practică. Totul în beneficiul comun al vămașenilor și al turiștilor de bun simț care ne calcă pragul și stau la masa noastră.

În continuarea strategiei noastre de a avea o creștere a activităților turistice civilizate, de liniște, sustenabile și cât mai puțin poluante, de a stimula creșterea economică în Vama Buzăului, a fost creat conceptul de CAMERE LA MUNTE.
Această activitate este destinată celor care doresc să închirieze în scop turistic, maxim 5 camere din gospodăria proprie, sens în care cei interesați ne pot contacta la tel. 0268.288.505 sau email: comunavamabuzaului@yahoo.com.”, a menționat Tiberiu Nicolae CHIRILAȘ, Primarul comunei Vama Buzăului – Stațiune Turistică pe pagina de Facebook: Primăria Comunei Vama Buzăului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *