Deții o afacere în turism? Reinventează-te pe timp de criză alături de noi!

Promovarea afacerii tale? Prea bună, prea ca la carte!

Lasă-ne să-ți dovedim!  Suntem singurul blog de turism care oferă și servicii social media!   Deținem și un ziar online cu aproape 200000 de vizitatori unici!

Te ajutăm să te promovezi în mediul online, deoarece rețelele de socializare sunt pline de potențiali clienți. Fiți vizibili în mediul online prin intermediul publicației noastre www.transilvania365.ro , cu acoperire în județele Brașov, Sibiu, Alba, Covasna, dar și a blogului de turism www.t365.ro.

SERVICIILE NOASTRE DE PROMOVARE

1. Servicii de creare cont, administrare și monitorizare pentru următoarele rețele de socializare:  Facebook, Instagram, Google+, Twitter, LinkedIn, Pinterest.

În cadrul Facebook, se vor face postările după o analiză temeinică a segmentului orar în care potențialii clienți accesează paginile dumneavoastră. De asemenea, vom identifica și tipurile de postări care au cel mai mare impact (postari tip link, status, video sau poze).  În acest fel, fanii dumneavoastră nu se vor plictisi și vor găsi mereu ceva atractiv pe pagina dumneavoastră de Facebook.

Vom organiza și CONCURSURI, vom crea OFERTE SPECIALE și EVENIMENTE pe pagina de Facebook a unității dumneavoastră de cazare.   Vom realiza și filmulețe care vor fi încărcate direct pe pagina de Facebook.

Keyword Research – postările vor fi optimizate folosind cuvinte cheie legate de business-ul dvs.

Vom urmări îndeaproape a paginilor Facebook ale concurenței

Interacțiuni și cu alte pagini Facebook cu impact în comunitate -comentarii, like-uri pentru a crește vizibilitatea online a brand-ului vostru.

La cerere, putem administra și pagini de Facebook în LIMBA ENGLEZĂ.

Deținem grupuri proprii de turism – https://www.facebook.com/groups/www.t365.ro/

Și https://www.facebook.com/groups/839919406134158/

Administrare canal/prelucrare/optimizare și încărcare filmulețe pe Youtube.

Videoclipurile de aici pot fi ulterior distribuite și pe rețelele de socializare.

 

2. Content Marketing

Crearea de articole optimizate SEO (folosind cuvinte cheie căutate de audiența dumneavostră în mod frecvent pe motoarele de căutare) și publicarea acestora atât pe ziarul online www.transilvania365.ro, cât și pe blogul de turism www.t365.ro

Articolele vor fi distribuite în rețeaua de socializare aferentă blogului, ziarului, dar și pe grupurile de Facebook în care sunt postate știrile ziarului (toata zona Ardealului).

Realizăm și comunicate de presă.

 

3. Bannere postate pe www.transilvania365.ro și pe www.t365.ro cu afacerea dumneavoastră

 

Portofoliul nostru

Am promovat firme atât din România, cât și din Australia. De la creare campanii de marketing (slogan, logo, redactare și publicare comunicate de presă, targetare clienți, analiză concurență) până la administrarea rețelelor sociale. De la ansambluri imobiliare, pensiuni, mall-uri, agenții de turism, firme de traduceri, cinematografe, clinici medicale, portofoliul nostru cuprinde nume precum Coresi-Avantgarden, Urban Invest, Bavaria Tour, EuroINSOL, Tâmpa Gardens, Belvedere Park, Cinema One, Coresi Shopping Resort, Pensiunea Medieval, Kosarom, Jumbo, Clinicco. Regina Maria, Vila Riki.

Pentru a primi oferte personalizate, vă așteptăm mail-urile la adresa transilvania365@yahoo.com.