Informații și ponturi

Circulă telecabinele pe Postăvarul și pe Tâmpa. Câte persoane pot urca?

Au început să circule telecabinele Kanzel si Tâmpa. Conform unei informări a operatorului de transport pe cablu, Ana Teleferic, de astazi au fost puse în circulație telecabina Kanzel (Poiana Brasov – Postavarul) si telecabina Tâmpa. Cele doua telecabine vor circula, cel putin in prima perioada, de joi pana duminica, in intervalul orar 9.00-16.00.

Câte persoane pot urca în telecabine?

Reprezentanții firmei de transport pe cablu fac un apel la cei care vor sa utilizeze cele doua telecabine sa respecte regulile pentru reducerea riscului de raspandire a coronavirusului, inclusiv cele de distanțare sociala si de purtare a maștii. În această perioada numarul de persoane care pot urca in aceeasi cabina a fost redus, astfel in telecabina Kanzel pot urca maxim 12 persoane, iar în telecabina Tâmpa, maxim 7.

Care sunt tarifele?

Tarifele sunt urmatoarele: Telecabina Kanzel – tarif urcare sau coborare adulti: 25 lei, tarif urcare sau coborare copii: 12 lei, tarif urcare și coborâre 35 de lei adulți, 20 de lei copii; Telecabina Tâmpa – tarif urcare sau coborare adulti: 10 lei, tarif urcare sau coborare copii: 6 lei, tarif urcare și coborâre 18 lei adulți, 10 lei pentru copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *