Cazare

Primul operator de turism care și-a dotat toate unitățile de cazare cu dispozitive germicide pe bază de ultraviolete

Unii operatori de turism s-au adaptat la vremurile de pandemie. Pentru a continua activitatea, unele companii au investit sume importante în aparatură care să sterilizeze camerele de cazare, recepția sau salile de mese.

”In aceste vremuri in care ne gandim de doua ori inainte sa iesim din casa si mai ales sa plecam in concediu , noi am gasit solutia 100% sigura pentru întâmpinarea turistilor. Sterilizam camerele de cazare, spatiile comune cum ar fi receptia, sala de mese pentru mic dejun si orice incapere din unitatea de cazare cu dispozitivele de ultima generatie care functioneaza pe baza de lumina UV. Totul se intampla exact ca intr-o sala de operatie, astfel ca turistii care ne trec pragul au siguranta ca nu se vor contamina cu noul coronavirus pe durata sejurului. Kit-ul de aparatura de la hotelul Drachenhaus de pe Strada Nicolae Balcescu a costat in jur de 25 de mii de euro.

Operatorul de turism Drachenhaus este primul din Romania care si-a dotat toate unitatile de cazare din Brasov, dar si de pe litoralul Marii Negre cu dispozitive germicide care funcționează cu tehnologie ultravioleta de tip C”, au spus reprezentantii operatorului de turism Drachenhaus.

Date tehnice aparatura:
-lampile UV de tip C au o durata de viata de 9 mii de ore
-o camera este sterilizata in 5-8 minute
-nu ucide doar coronavirusul, ci indeparteaza mucegaiul din incaperi, dar si cariile de mobila daca ele exista
-se sterilizeaza orice suprafata care intra in contact cu lumina UV si mai mult, tine loc pentru munca a trei persoane
-dupa ce o camera era curatata, trebuia pulverizata solutie antibacteriana pe suprafete, lasata sa activeze si mai apoi trebuie sters
-cei de la DR. UV au facut si un treining special cu angajatii unitatilor de cazare , astfel ca lampile sunt folosite in mod corect si benefic pentru siguranta oapsetilor, dar si a angajatilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *