La pas prin România

S-a născut primul pui de ren din România…la Rezervația de zimbri din Vama Buzăului (FOTO)

Primul pui de ren născut în România

Spectaculos! România are primul pui de ren născut în captivitate la Rezervația de zimbrii ”Valea Zimbrilor – Vama Buzăului”.  Puiul completează familia de reni atât de iubită de către vizitatorii care au trecut pragul rezervației.

”Astăzi s-a născut primul pui de ren din România în captivitate la Rezervația de zimbrii ”Valea Zimbrilor – Vama Buzăului”.
Primul pui de ren vine să completeze familia de reni prezentă de ceva timp în cadrul rezervației, o încântare pentru vizitatori în general și în special pentru copiii care i-au vizitat.
Conform celor spuse de medicul veterinar al rezervației dl. prof. dr. Flavius FOICA, această fătare este rezultatul unui protocol terapeutic care a fost aplicat femelei de ren, deoarece obținerea unui pui de ren întârzia, și totuși iată că tratamentul a dat rezultate și astăzi ne bucurăm de prezența unui nou ajutor pentru Moș Crăciun.
#vizitațireniidinVamaBuzăului” au declarat reprezentanții rezervației.

S-a redeschis Rezervația de zimbri. Bonus: 4 pui de zimbri, născuți în perioada Stării de Urgență

Iubitorii de zimbri, dar și de peisaje montane de poveste pot vizita din nou Rezervația de zimbri din Vama Buzăului.  Mai mult decât atât, vizitatorii vor putea admira și 4 pui de zimbri, născuți în perioada Stării de Urgență.

”La propunerea Primarului Comunei Vama Buzăului – Stațiune Turistică, Tiberiu Nicolae CHIRILAȘ și în conformitate cu prevederile Hotărârii Guvernului României nr. 24/14.05.2020, Comitetul Local pentru Situații de Urgență Vama Buzăului a hotărât REDESCHIDEREA în condiții de siguranță, a Rezervației de zimbrii “Valea Zimbrilor – Vama Buzăului”, începând cu data de 16.05.2020!
Aveți posibilitatea să îi salutați de la distanță, pe cei 4 pui de zimbru, nou născuți în perioada Stării de Urgență!” au declarat reprezentanții Primăriei Vama Buzăului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *