Munte și drumeții

Biserica Neagră se redeschide…cu reguli speciale

Biserica Neagră se redeschide turiștilor de sâmbătă,16 mai.

Vor fi reguli speciale.  Astfel, vizitele se vor face cu masca de protecție pe gură și nas. Dacă nu aveți una, nu trebuie să vă faceți probleme.  Vă puteți cumpăra una odată cu biletul de intrare, de la casierie.

”Biserica Neagră este un monument emblematic pentru România, care oferă încă multe frumuseți de descoperit, chiar și brașovenilor autohtoni. Începând cu 16 mai, după lungile săptămâni de carantină, aceasta îi întâmpină pe vizitatori cu splendoarea ei, istorie autentică, povești despre cetatea veche de sub Tâmpa, dar și cu un patrimoniu de rang internațional, care vă face să vă simțiți purtați în țări îndepărtate. Pe parcursul următoarelor săptămâni, în măsura în care condițiile generale o vor permite, se vor relua și renumitele recitaluri de orgă.
Parohia ia toate măsurile necesare pentru ca vizita să se desfășoare în condiții de siguranță. Vizitatorii sunt rugați să ajute la împiedicarea răspândirii virusului prin respectarea regulilor cunoscute de igienă și distanțare. Vizitatorii care nu dețin mască de protecție, vor putea cumpăra una odată cu biletul de intrare. Monumentul va putea fi vizitat în zilele de marți până sâmbătă, între orele 10.00 și 19.00, iar în zilele de duminică și luni, între orele 12.00 și 19.00. De la magazinul Bisericii Negre se va putea procura și proaspăt tipărita broșură despre covoarele otomane, bogat ilustrată, care oferă o perspectivă nouă, deosebit de fascinantă asupra acestor textile orientale vestite.” au declarat reprezentanții Bisericii Negre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *