Munte și drumeții

Pregătiri pentru noul sezon de schi și sporturi de iarnă în Poiana Brașov

În Poiana Brașov încep pregătirile pentru noul sezon de schi și sporturi de iarnă.

Au fost făcute reviziile la generatoarele de zăpadă, tunurile mobile și lănciile fixe. În prezent, sunt cosite pârtiile și se fac mici reparații la ratracuri.

„Pregătim Poiana Brașov pentru sezonul de schi și sporturi de iarnă. În această perioadă ne facem datoria, pentru ca stațiunea montană numărul 1 a României să-i primească, ca de fiecare dată, în cele mai bune condiții, pe turiștii și brașovenii care vor urca în Poiană, în sezonul 2021-2022.
Astfel, am efectuat reviziile necesare la generatoarele de zăpadă, tunurile mobile și lănciile fixe. De asemenea, am verificat instalațiile de pompare a apei, în condițiile în care lacul de acumulare este plin în proporție de 85 la sută, urmând să-l umplem începând cu 15 septembrie.
În prezent, în Poiană Brașov cosim pârtiile și executăm mici reparații la ratracuri. Nu în ultimul rând, am făcut constatările tehnice și am întocmit necesarul de piese de schimb pentru ratracuri.”, a scris viceprimarului Brașovului, Sebastian Rusu pe pagina sa de facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *