Munte și drumeții

Vama Buzăului (Brașov): Rezervația Naturală Valea Zimbrilor

Aflată la 40 km de Brașov, prin Hărman-Prejmer-Teliu-Brădet sau, alternativ, prin Săcele-Tărlungeni, Rezervația Naturală Valea Zimbrilor este o atracție turistică potrivită familiilor cu copii și iubitorilor de natură, aer curat și liniște.

28 de zimbri, printre care și pui. Cerbi, căprioare, chiar și Bambi. Poteci pentru a înconjura rezervația de zeci de hectare. Foișor rustic și balansoare pentru a-ți trage sufletul și a admira atât habitatul animalelor cât și malul Buzăului. Fluturi, flori, șopârle. Orele de relaxare vor zbura ca vântul!

Ce alte atuuri mai are locul ca să vă convingem să mergeți? Personal amabil, gata să vă ofere detalii despre rezervație. Produse alimentare tradiționale și de artizanat. Pentru iubitorii de sport și distracție există o zonă exterioară pentru laser tag și ATV-uri de închiriat. Iar dacă încă ezitați, nu uitați de Cascada Urlătoarele, aflată la 7 km de rezervație (câteva minute cu mașina, o oră jumătate de aventură pe jos).

Cu o taxă de intrare rezonabilă (10 lei adulți, 5 lei copii) și accesibilă pe tot parcursul anului, rezervația este o soluție la îndemână în zilele în care sunteți în pană de idei de distracție…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *